Meillä kotona -kaupat

24 luukkua täynnä odotusta! Näistä joulukalentereista riittää iloa aattoon saakka – löydä suosikkisi ja osta omasi täältä

MAINOS
24 luukkua täynnä odotusta! Näistä joulukalentereista riittää iloa aattoon saakka – löydä suosikkisi ja osta omasi täältä
Joulukuun aamuissa on tiettyä taikaa, kun saa heti herättyään hipsiä joulukalenterin luo. Yksi avaa luukun, toinen kurkistaa pussiin, kolmas ehkä etsii numerolla merkittyä aarretta kotoa. Niin tai näin, nyt on hyvä valmistautua ja tilata oma joulukalenterisi – ensimmäisen luukun saa avata jo ihan kohta!
Julkaistu: 20.11.2020

Joulukalenterit: 9 ihanaa vaihtoehtoa

1. Enkelten parvi keittiössä

Söpö vanhanaikainen kalenteri kuvaa mitä parhaiten joulunvalmistelijoiden salaista toivetta – paikalle yhtäkkisesti pelmahtavia apuvoimia. Tämä joulukalenteri kuuluu ainakin kaikkiin niihin vanhoihin taloihin, joissa on puuhella!

2. Tee itse ja yllätä ystävä

Nami, heijastin, huulirasva, sukat, pakettikortit, runo, kuusenkoriste... Sujauta pieniä yllätyksiä pusseihin ja sulje numerotarroilla. Itse tehty kalenteri on ikimuistoinen ja juuri tekijänsä näköinen!

3. Muumien taikatalvi rauhoittaa mielen

Kaiken joulunalusajan hääräilyn ja kiireen keskellä on ihana katsella seesteisen taikatalven maisemaa, muumiperheen uimahuonetta hankien keskellä. Tämä joulukalenteri siivittää ihanasti rauhalliseen loppuvuoteen!

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

4. Yllätys joka sunnuntai

Riittääkö yllätys per adventti? No mikä ettei! Täällähän voisi olla vaikka leffaliput, kynttilöitä, glögi- ja piparimausteita sekä uusia tee- tai kahvimakuja joulukuun piristykseksi. Mitä sinä sujauttaisit luukkuihin?

5. Kirjajoulukalenterista jää kivat muistot

Ajattele, että jouluaattona lapsella on 24 uutta minikirjaa, joita voi lukea uudelleen ja uudelleen pukkia odotellessa! Touhulan kirjajoulukalenterin luukuissa seikkailevat Richard Scarryn touhukas maailma -animaatiosarjasta tutut hahmot: Mato Matala, Hessu Kissa, Luru Lude, Herra Karjula sekä muut veijarit.

6. Joulupukki huristelee kylille

Onpas komea punainen jouluauto! Tällainen kalenteri sopii kaikille vauhtihirmuille – myös sähkö- ja kaasuautoilijoille tai vasta omasta pirssistä unelmoiville.

7. Koko kaupungin juhla

Eikö tämä näytäkin ihan Wienin vanhalta keskustalta? Ihanasti valaistut talot ja lahjapaketteja kantavat perheet ovat kuin suoraan joulusadusta.

8. Lähetä kalenterikortti postilla

Kalenterikortti on hauska tapa muistaa läheistä ja tuoda samalla iloa joulunodotukseen. Pikkuruisten luukkujen takaa paljastuu Muumilaaksosta tuttuja asioita ja hahmoja.

9. Aarteen metsästystä vuoden loppuun asti?

Joskus joulukuun yllätykset eivät mahdu kalenterin taskuihin. Piilota ne silloin kotiin vaikka lipaston laatikkoon tai oven taakse ja liimaa tarra vihjeeksi. Tarroja etsiessä tulee samalla tehtyä joulusiivouskin!

Kommentoi »