Mainos

Vielä ehdit! 9 helppoa ja nopeaa ohjetta itse tehtyihin joululahjoihin

Mainos
Itse tehty lahja on aina se paras. Kokosimme yhdeksän helppoa ja nopeaa ohjetta kivoihin jou­lu­lah­joi­hin, jotka ehtivät varmasti pu­kin­kon­tiin.

Tee painetut lautasliinat

Uniikit lautasliinat hänelle, jolla pöytä on aina katettuna. Ilahduta käyttämällä koristeluun lahjansaajan suosikkivärejä.

Virkkaa pehmoinen pitsimatto

Sängynvierusmatto on mukava ja käytännöllinen lahja kaikille. Sopisiko tämä vaikka ystävän kesämökille?

Tee itse  kylpypommit

Laventelilta tuoksuvat kylpypommit ovat täydellisiä hemmottelulahjoja. Pakkaa ne vielä sievään rasiaan tai sellofaaniin, ja sido paketti kauniilla nauhalla. Ylellinen lahja on valmis!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Ompele korteista kulhoja

Leffojen suurkuluttajalle sopivat kätevät poppari- ja karkkikulhot, joissa herkut ovat myös kauniisti tarjolla. Valitse saajan sisustustyyliin sopivat kortit, jolloin kulhot voi jättää esille myös elokuvahetken päätyttyä.

Tee itse kehyskukkaro

Tyylikkäässä pussukassa säilyvät tallessa niin kynät, meikit kuin muutkin tarpeelliset pikkutavarat. Tämä lahja käy moneen pakettiin – laitetaanko esimerkiksi äidille tai tyttärelle?

Ompele kissamainen ovistoppari

Kissaihmisen ovivahdiksi ommellaan nätti mirri, joka ei karvaa eikä karkaa. Jos lahjansaajalta löytyy myös oma lemmikki, valitse materiaaliksi sen turkin väritystä vastaava kangas.

Ompele sisustustyyny nauhoista 

Kaipaako ystäväsi valkoinen sohva piristystä? Haasta hillitty sisustaja ja ompele hänelle lahjaksi värikäs nauhatyyny.

Askartele suojaruukku

Muovilusikoista ja -ämpäristä tulee hauska lahja viherkasvien ystävälle. Aseta ruukkuun myös jokin hänen lempikasveistaan, ja tämä joulu muistetaan pitkään.

Tee tauluja jämätilkuista

Nyt tuli jämätilkuille hyötykäyttöä! Niistä voit liimailla huoneentaulun vaikka ompelijalle ja teenjuojalle.

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)