Mainos

Tee hatturasiasta suloinen hylly koristeille ja pikkutavaroille

Mainos
Hauska hylly on helppo tehdä pyöreästä rasiasta ja lau­dan­pät­käs­tä. Useammasta rasiasta saat työ­pis­tee­seen hyl­ly­kol­laa­sin, johon saat as­kar­te­lu­ta­va­rat nätisti ja kätevästi käden ulottuville.

Tarvikkeet:

  • pyöreä rasia
  • 

tapettia rasian sisäpuolelle ja ulkopintaan
  • liimaa ja liisteriä tai sprayliimaa
  • laudanpätkä, saha ja hiekkapaperia.

Näin rasiasta tulee seinähylly

1. Tapetoi rasian ulkopinta. Leikkaa tapetista vyöte joka yltää sentin kaksinkerroin sauman kohdalla. Jätä myös ylä- ja alareunaan pari senttiä kääntövaraa. Leikkaa kääntövaroihin lovia ja käännä varat rasian sisälle ja pohjan puolelle. Käytä kiinnitykseen liisteriä tai sprayliimaa. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

2. Tapetoi rasian sisäpinta. Piirrä sen avulla ympyrä tapettiin ja leikkaa se irti pari senttiä isompana. Leikkaa ylimääräiseen lovia. Liimaa tapettiympyrä rasian pohjalle ja käännä ylimääräiset laidoille. Kiinnitä viimeiseksi kaistale tapettia rasian sisäreunaan. Leikka suikale pari milliä laidan korkeutta kapeammaksi. Varaa pituuteen sentti ylimääräistä, jotta saumaan ei jää rakoa.

3. Mittaa ja sahaa laudan pätkä sopivaksi rasian halkaisijan kohdalle. Isompaan rasiaan voi tehdä keskihyllyn alapuolelle toisenkin hyllyn. Hio hyllylauta tarvittaessa ja kiinnitä se liimalla rasian pohjaan. 

 

Lue lisää:

Tee kätevä seinään kiinnitettävä hylly

Nikkaroi tavaroille leikkisä seinälokerikko

10 vinkkiä korujen ja pikkutavaroiden säilytykseen

 

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)