Mainos

Sisusta terassi kauneimpiin kesäpäiviin – 12 ideaa

Mainos
Kesällä jokainen tarvitsee paikan auringossa. Sisusta omasi terassille tai parvekkeelle kauden ihanuuksilla – ja rentoudu.

Melkein kuin Hamptonissa. Fjellerup-sohvaryhmä on alumiinia ja petan-materiaalia, joten kalusteet voivat olla ulkona vaikka vuoden ympäri. Kaksi tuolia ja rahia, pehmusteet sekä yksi pöytä, 735 €, Jysk.

Nordalin romanttisen kaunis, musta rautasohva on klassikko vaikka omenapuun alle. Leveys 119 cm, paino 20 kg, 399 €, Sisustus Satiini. Sohva on tilaustuote.

Onpa ihana väri. Vaalea muovirottinkituoli myydään settinä pehmusteen ja koristetyynyn kanssa, 159 €, Etola.

Tässä on ulkoilmaihmisen ehdoton tyynynpäällinen! Reunaa kiertää musta tere, 54,95 €, Ellos.

Tämä upea Garda-lattiavalaisin onkin tarkoitettu ulos! Jalka on metallia ja kupu muovia, 287 €, Airam.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Valkoinen valurautapenkki pehmenee suloiseksi vaikkapa ruusutyynyillä. Leveys 103 cm, paino 12 kg, 99,90 €, Hobby Hall.

Tulkaa meille syömään illalla! Kuusi shabby chic -polyrottinkituolia ja puinen pöytä (86 x 195 cm), 1 290 €, Veken kaluste.

Tällaisesta aurinkotuolista kaikki haaveilevat. Sertifioitua kovapuuta olevassa tuolissa on säädettävä selkänoja ja rahi, 299 €. Tuolia saa myös valkoisena, sinisellä pehmusteella, 399 €, Asko.

Sininen on tänä kesänä pop. Rehevän kukikas istuintyyny, 17,90 €, Indiska.

Maalatusta teräksestä valmistettu Bistro-ryhmä on kokoontaitettava ja säänkestävä. Pöydän ja kahden tuolin setti, 80 €, Plantagen.

Vasto-terassimaton alapinnalla on nystyröitä, joten vesi virtailee pois sen alta helpommin. Säänkestävä matto, 133 x 240 cm, 40 €, Jotex. Samasta paikasta on myös Byttorp-tuoli, 149 €.

Yhdistä eriparisia lepotuoleja ja somista kesähuoneesi kasveilla. Brommö-taittotuolin runko on massiivieukalyptusta ja istuin kuminarua, 59 €. Mustan Skarpö-muovituolin pohjassa on reikä veden poistoa varten, 49,95 €, molemmat Ikeasta. Sieltä ovat myös kuvan ruukut, kasvihyllyt ja kannut.

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)