Mainos

Kesän ihanimmat pihakalusteet: puuta, rottinkia ja metallia

Mainos
Kesän pi­ha­ka­lus­teis­sa moderni tyyli ja linjakkaat muodot yhdistyvät klassisiin, kestäviin luon­non­ma­te­ri­aa­lei­hin.
 

Rantakallion sävyt. Harmaantunut puu sopii saaristolaistyyliin. Siro metallipenkki antaa kokonaisuuteen urbaania ilmettä. Skargaardenin Resö-tuoli (lev. 73 cm) 595 €, Roltrade.

Klassikon paluu. Amerikka­laisen Thomas Leen yli 
sata vuotta sitten suunnittelemasta Adirondack-tuolista on tehty sittemmin monia versioita. Suomalainen on tumma ja linjakas, 575 €, Westanqvarn.

Pöytä kahdelle. Pyöreä pöytä on kätevä neliön muotoisella parvekkeella tai pienellä terassilla. Skagerakin Flux-pöydän (halk. 89 cm) kansi on tiikkiä 
ja jalat metallia. Pöytä 699 € ja tuolit 349 €/kpl, Finnish Design Shop.

Urbaanille terassille. Keskitä kasvit moderniin kukkalaatikkoon, jota voit siirrellä tarpeen mukaan kaupunkiparvekkeella tai pihalla. Fermobin Long Planter Basketia (38 x 119 cm) saa kirkaissa perusväreissä 454 €, Einricten -design.

Sopivan siro. Selma-istuin­ryhmässä on vaikutteita 1950-luvun sohvakalustoista. Sohvan ja lepotuolien istuimet ovat polyrottinkia, runko ja pöytä alumiinia. Kokonaisuuden hinta 1 795 €, Isku.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Tyylimix. Uutuuskalusteissa on trendikäs ruskea sävy. Marokkolaishenkiset laatat täydentävät tyylin. Tunholmen-pöytä (69 × 58 cm) 79 €, tuolit 60 €/kpl ja Askholmen-kukka-laatikot 29,95 €/kpl, Ikea.

Maadoita itsesi. Muubsin ryhdikkäiden kalusteiden istuinkorkeus on vain 30 cm. Kierrätystiikkinen Lounge-tuoli 1 085 €, Sunbed Lounge -divaani 1 645 €, Garden Lounge -pöytä (90 × 31 × 90 cm) 658 € ja vesihyasintista valmistettu Dwell-riipputuoli 998 €, Cobello.

Aina muodissa. Klassinen Africa II -safarituoli on tammea, 75 €. Vaihdettava päällinen 15 €, Habitat.

Huomio jalkoihin. Neliön mallinen jalkarakenne tekee pöytäryhmästä selkeän ja ryhdikkään kokonaisuuden, joka sopii modernin omakotitalon terassille tai kaupunki­pihalle. Brafabin Vevi-tiikkipöytä (230 × 95 cm) 1 380 € ja tuolit 348 €/kpl, Kruunukaluste.

 

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)