Mainos

Järjestä kesän rennoimmat grillijuhlat

Mainos
Kesällä on hauskaa grillailla porukalla, ja ihan yhtä nastaa on kellahtaa ruuan jälkeen siestalle. Tässä vinkit rentojen ulkojuhlien jär­jes­tä­jäl­le.

Kompakti. Kannettava hiiligrilli on kätevä ottaa mukaan vaikka rannalle. Grillausala on 42 x 27 cm, 39,95 €, Clas Ohlson.

Säihkettä! Aterinsetissä on kaksi haarukkaa, veistä, lusikkaa ja teelusikkaa, 17,95 €, Halens. Saatavilla myös kuparin värisenä.

Chillaa. Vaikka ette olisi omaa pihaa kauempana, on kiva jos kylmävarasto on vieressä. 10-litrainen kylmälaukku, 13 €, Etola.

Potuttaa! Keitä uudet perunat tillinvarsien kanssa ja tarjoa voisilmän kera. Yhdeksän litran emalisanko, 15,90 €, Hobby Hall.

Kolmisointu. Lucifer Breksia 3 -kaasugrillissä on kolme poltinta ja sivukeitin, 369 €, K-rauta.

Väriä! Jos haluat helpon ja näyttävän koristelun, viritä paperisia tupsunauhoja puihin ja pensaisiin. Kolmen metrin nauhapakkaus, 4 €, Tiger.

Isoäidille. Näihin juhliin kutsutaan kaikki kivat tyypit, ja vanhempi väki saa istuakseen penkin. Marstrand-penkki, 179 €, Jotex.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Howdy! Lännensankareiden pöytäliina passaa pihvien alle, 147 x 250 cm, 79,95 €, Ellos. Samasta kuosista on myös esiliinoja, tyynynpäällisiä, patakintaita ja keittiöpyyhkeitä.

Sähkösanoma. Jos pistoke ei ole kaukana, on kätevä käyttää sähkögrilliä. Muurikan sähkögrilli, tukeva vaunu ja muurinpohjapannu ovat moneen riittävä kokonaisuus, 289 €, Verkkokauppa.com.

Karkkivärejä. Kauniisti liukuvärjätyt astiat ovat paitsi kevyitä ja kestäviä, myös sopivan edullisia. Muoviastiat alkaen 2 €/kpl, Tiger.

Sytyttääkö? Kätevä täytettävä sytytin, 4,50 €/2 kpl, Clas Ohlson. Eri värejä. 

Pilli ja Pulla. Mehukestit onnistuvat, kun juoma pullotetaan näihin. 7-desin vetoiset muovipullot, 15,90 €/2 kpl, Hobby Hall.

Leirikeskus. Lopulta kaikki päätyvät loikoilemaan tyynyille. Kuviollinen tikattu istuintyyny, 10 €, saman kuosinen tyynynpäällinen, 10 €, yksivärinen tyynynpäällinen, 4 €, ja palloreunainen tyynynpäällinen, 15 €, H&M Home.

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)