Mainos

A.S. Helsingö räätälöi Ikea-kalusteet

Mainos
Huo­ne­ka­lu­jä­tin kalusteiden tuunaaminen per­soo­nal­li­sil­la lisäosilla on jo villitys. Uusin tulokas A.S.Helsingö valmistaa ovia keittiö- ja vaa­te­kaap­pei­hin.

Ikean kalusteisiin yksilöllisiä osia myyviä yrityksiä on jo liuta: Prettypegsiltä saa sohvanjalkoja, Bemziltä päällyksiä ja Superfrontilta ovia, jalkoja ja vetimiä kalusteisiin. Joukkoon on liittynyt suomalainen A.S.Helsingö.

– Ikealla on kokonsa ansiosta ylivoimainen hinnan ja laadun suhde, mutta ihmiset haluavat oman näköistä, sanoo Anssi Jokinen, toinen yrityksen perustajista.

Hänen ja Sebastian Schaumanin mielestä laadukkaat keittiöt ovat liian kalliita. Myös tapa myydä niitä kantakaupungin kivijalkaliikkeistä on heistä vanhentunut. Nettikaupassa ilman välikäsiä hinta on kohtuullisempi.

– Laadukas keittiö ja hyvä muotoilu eivät saa olla lompakosta kiinni, Sebastian Schauman sanoo.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

A.S.Helsingön tuotteet valmistetaan tilauksesta kolmella paikkakunnalla Suomessa. Suunnittelusta vastaavat luova johtaja Ilona Palmunen sekä Schauman & Nordgren Architects. Ovimalleja on kolme ja sävypaletti kauniin utuinen. Vetimissä on messinkiä ja kuparia.

– Vaikka mallisto on trendikäs, se on myös ajaton. Emme halua, että keittiö näyttää vanhentuneelta parin vuoden päästä, Schauman sanoo.

Verkkokauppa on hädin tuskin auki, mutta yritys tähyää jo maailmalle. Suunnitteilla on showroomin avaaminen syksyllä Helsinkiin, sitten Tukholmaan.

A.S.Helsingön tuotteet sopivat Ikean Metod- ja Pax-runkoihin. Maalatut ovet ovat mdf-levyä ja puuovet massiivitammea sekä tammiviilua.

Vetimet ovat täyttä messinkiä ja kuparia. Saatavana on myös kromi- ja alumiinivaihtoehdot.

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (2)
Sara
09.05.2016

Onpas kauniit värit! Onko vedenvihreä vaatekaappeihin liian raju väri? Makuhuoneemme tarvitsisi vähän uutta ilmettä :)

Sofia
26.04.2016

Jes! Tukholmassa keittiö mallia IKEA:n runko + persoonalliset ja superlaadukkaat ovet on lyönyt läpi aikoja sitten ja jo ihan perusjuttu. Mahtavaa saada tämä konsepti vihdoin Suomeen ja vielä näin upealla mallistolla ja tyylillä. Todella hyvältä näyttää!