Mainos

5 musiikkilaitetta, jotka eivät pilaa sisustustasi

Mainos
Par­haim­mil­laan kaiuttimet ja musiik­ki­lait­teet sulautuvat kodin si­sus­tuk­seen. Uu­tuus­lait­tei­den muodot, väritys ja ver­hoi­lu­ma­te­ri­aa­lit mu­kai­le­vat­kin viimeisimpiä si­sus­tustren­de­jä.

Oslo-kaiutin on verhoiltu Kvadratin tekstiilillä, joten käsilaukkua muistuttava Bluetooth-kaiutin näyttää hyvältä vaikka sohvapöydällä. Vifan mallistossa on myös kannettavat Helsinki, Tukholma sekä Kööpenhamina -kaiuttimet, joissa on samankaltaiset kaarevat muodot. 499 €, Vifa.

Model One -radio on klassikko, joka sopii yhtä hyvin keittiöön kuin kirjahyllyyn. Sen selkeä muotoilu ja hyvä ääni on yhä lyömätön yhdistelmä. Nostalgikkoja miellyttää se, ettei laitteessa ole digitaalista näyttöä. Model One BT -radiossa on langaton Bluetooth-järjestelmä. 299 €, Tivoli Audio

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Hifilaitteiden ystäviä ilahduttavat kompaktit kaiuttimet, jotka sopivat luontevasti vanhaan Lundia -tai varastohyllyyn. Jamo Digital DS4 -kaiuttimien puukotelo on verhoiltu joko mustalla tai valkoisella keinonahalla. 219 €, Luurinetti

Tässä ei ole termoskannu vaan BeoSound1-kaiutin, joka voisi olla myös Tähtien sota -elokuvan hahmo. Kannettava kaiutin sopii kodin kaikkiin tiloihin kylpyhuoneesta makuuhuoneeseen. 1 330 €, Bang & Olufsen.

Helsinkiläinen Uploud Audio valmistaa kaiuttimia, joihin saa omaan sisustukseen sopivan tekstiilikuoren. Speakerwear-kaiutinsuojat ommellaan Seinäjoella. UA1 -kaiutin 499 € ja Speakerwear 59 €.

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)