Mainos

12 siroa kalustetta, joilla saat tilaa kotiisi

Mainos
Siroilla kalusteilla saa lisää tilaa ja avaruuden tuntua. Näiden kalusteiden valtteja ovat mo­ni­käyt­töi­syys ja simppeli muotokieli.

Yksinkertainen, seinään nojaava Woudin Töjbox-naulakko ratkaisee pienen eteisen säilytyspulmat tyylikkäästi eikä vie lattiapinta-alaa. Korkeus 200 cm, leveys 112, syvyys 38 cm. 535 €, Formverk.

Tarjoiluvaunu on näppärä tapa hankkia lisää säilytystilaa. Pieni kärry käy myös sivu- tai yöpöydästä. Putkirunkoinen Morris. Korkeus 70 cm, leveys 60 cm, syvyys 40 cm. 80 €, Ellos.

Menun Turning-pöydän kannen alla on säilytystilaa kaukosäätimille ja lehdille. Halkaisija 65 cm, korkeus 36 cm. 429,90 €, Finnish Design Shop.

Monikäyttöinen penkki on ratkaisu kapeaan tilaan. Se toimii lisäistuimena tai makuuhuoneen laskutasona. Tammipenkki (120 × 30 cm) 749 €, Bloomingville.

Seinähylly sopii yhtä hyvin keittiöön, eteiseen kuin makuuhuoneeseen. Metallisessa Falsterbossa on kolme hyllytasoa, säilytyslaatikoita ja ripustuskoukkuja. Korkeus 100 cm, leveys 60, syvyys 32 cm. 79 €, Ikea.

Moduuleista koostuva kaluste muuntuu tarpeen mukaan. Ohuet jalat tekevät Vivlio-hyllyjärjestelmästä ilmavan ja linjakkaan. Vaihtoehtoina on erikokoisia ja -värisiä moduuleita, alkaen 279 € Skagerak.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Anni Pitkäjärven suunnittelema Lempi on kodin kameleontti: sitä voi käyttää yöpöytänä, hyllynä tai pyyhetelineenä. Värejä on kolme, halkaisija 50 cm. 100 €, Hakola.

Menun pientä Bollardia voi käyttää kattoja pöytävalaisimena tai sen voi kiinnittää seinään. Korkeus 13 cm. 80 €, Vepsäläinen.

Pyöreät muodot luovat tilan tuntua ahtaaseenkin paikkaan. Muuton Base-pöytä on kauniin simppeli ja sopii siksi monenlaisiin tiloihin. Halkaisija 110 cm. Alkaen 1 095 €, Formverk.

Tumma verhoilu saa sohvan vaikuttamaan kokoaan pienemmältä, ja matalat huonekalut antavat vaikutelman todellista korkeammasta huoneesta. Rottinkituoli käy sekä olohuoneeseen että ruokapöydän ääreen, 370 €, Hübsch.

Aina on tilaa puolikkaalle pöydälle. Näppärästä pikkupöydästä on neljä väriä ja kaksi kokoa. Korkeus 50 cm, leveys 40, syvyys 20 cm. 99 €, Bloomingville.

Innovationin Noir-tuoli taipuu myös vuoteeksi. Kalusteeseen saa liitettyä valaisimen ja pöydän langattomalla laturilla, alkaen 518 €, Futonia.

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)