MainosSiroja kalusteita, puuta ja rustiikkisia kattauksia – näin loihdit lisää tunnelmaa ruokailutilaan

Mainos
Ruokailutila on kodin uusi keskipiste, joten sen ka­lus­ta­mi­seen kannattaa panostaa. Puupinnat ja trendikkäät syvät sävyt korostavat kauniisti myös iki­suo­sik­ke­ja, valkoisia astioita.

Ryhtiä raidoilla. Tapettiseinä ja taulut tekevät raikkaan skandinaavisen tunnelman. Hayn Loop-pukkijalat Finnish Design Shop. Pöytälevyjä saa eri mittaisina. Hans J. Wegnerin tammiset Wishbone-tuolit Vepsäläinen. Tapetti on Sandbergin William.

Puhdas kattaus. Valkoiset astiat eivät tunnu kliinisiltä, kun katat ne eläväpintaiselle puupöydälle. Broste Copenhagenin Salt-sarjan lautaset ja tarjoiluastiat Atelier Home & Garden.

Kepeästi mustaa. Koristeellisten Älmsta-rottinkituolien muoto korostuu pelkistetyn pöydän ympärillä. Ryggestad-pöydän kansi on massiivimäntyä, jalat metallia. Tuolit, pöytä ja Hemnes-vitriinikaapit Ikea.

Kata pöytä metsänvihreillä pellavaliinoilla ja valkoisilla astioilla. Pöytäliina asetellaan nyt poikittain pöydälle, ja tabletit valitaan samasta väripaletista. Sunset-pellavaliina ja tabletit Ellos.

Erilaiset yhdessä. Ilmava sisustus syntyy yhdistämällä siroja puu- ja metallikalusteita. Bloomingvillen Fred-pöytä ja Bambu-riippuvalaisin Idyll Home. Bloomingvillen Friend-rautatuolit Out There Interiors.

Rustiikin paluu. 1970-luvun keramiikan inspiroimat astiat ovat jälleen ajankohtaisia. Bloomingvillen Jolie-kannut ja musta muki, Nunido. Yläosasta lasitettu Evelyse-muki Royal Design.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Inspiroidu vanhoista maataloista. Lexingtonin sinisävyinen Emily-tapetti on täydellinen tausta rustiikeille puukalusteille.

Wieniläistuolin uudet värit. Sirot klassikkotuolit ovat oiva pari vankalle puupöydälle. Ton 14 -tuolissa on monia herkullisia värivaihtoehtoja, Forme.

Loft-henkiseen tilaan sopii jämäkkä, tumma ruokapöytä ja särmikkäät tuolit. Aspen-pöydän kansi on petsattua tammea ja jalat metallia. Pöytä ja pyörivät Viktor-tuolit Kruunukaluste.

Moderni pirttipöytä ja penkit ovat hyvä ratkaisu kapeaan paikkaan, koska penkit vievät vähemmän tilaa kuin tuolit. Poiatin Lavitta Rectangular -pöytä ja penkki ovat petsattua massiivitammea, Vepsäläinen.

Vaalea harmaa saa Gervasonin veistoksellisen puupöydän ja tuolit näyttämään keveiltä, Casuarina. Samansävyinen Soho Uni -sisalmatto korostaa seesteistä tunnelmaa, Catalina. Float-lasivalaisimet West Elm.

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)