Mainos

Näin teet parhaat kierrätyslöydöt

Mainos
Ihailetko muiden kirp­pa­ri­löy­tö­jä, mutta et koskaan eksy itse parhaille apajille? Ota avuksi am­mat­ti­lai­sen vinkit kier­rä­tys­löy­tö­jen tekemiseen.

1. Näe vanhan huonekalun uudet mahdollisuudet. Tuolista saa raikkaan ja uniikin, kun sen verhoilee uudelleen. Ideoita voi etsiä Pinterestistä ja Designers Guildin kaltaisten kangastoimittajien sivuilta.

2. Jos vanhat kalusteet eivät ole sinun juttusi, löydät nettikirpputoreilta myös uudenveroisia.

3. Sopivat kalusteet eivät tule itsestään vastaan, vaan niitä pitää etsiä. Aseta netin kauppapaikoille hakuvahteja ja tarkista uudet ilmoitukset päivittäin.

4. Älä masennu, jos et heti löydä täydellistä yksilöä. Käytettyjä tavaroita voi kierrättää vaikka kuinka monta kertaa ilman, että niiden arvo laskee.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

5. Näitä kannattaa etsiä: Artekin ja Askon vanhat kalusteet. 1950–60-luvun senkit, 1950-luvun linjakkaat nojatuolit, koulutuolit ja wieniläistuolit, metalliset 1950-luvun valaisimet, putkirunkoiset funkiskalusteet, tarjoiluvaunut ja itämaiset matot.

6. Edullisimmat löydöt teet netin kauppapaikoilla. Muista myös Bukowskis Market sekä putiikit, kuten Fargo ja Kalusteneuvos Helsingissä sekä Fasetti Hollolassa.

Asiantuntija: sisustussuunnittelija Meja Hynynen

Lue lisää:

10 kysymystä kirpputorilöydöistä

Näin sisustat kodin persoonallisesti

Vanha esine on sisustuksen katseenvangitsija – katso ideat

 

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)