Mainos
Mainos
Kauniit astiat ovat keittiön koriste. Avohyllyjen rehevät kokoelmat tuovat tunnelmaa, ja samalla astioita on helpompi käyttää. Eikä värien ja kuvioiden runsautta tarvitse pelätä!

Vaalea avohylly ja klassiset valkoiset posliiniastiat ovat täydellinen yhdistelmä. Paneeliseinä astioiden taustana on perinteinen ratkaisu. Reunapitsit viimeistelevät avohyllyn suloisuuden.

Jokaiseen keittiöön mahtuu pieni hylly, johon voi asetella kauniita purkkeja, perintösokerikkoja ja ihania peltitarjottimia! Myös vanhat maustepurkit ansaitsevat päästä näkyviin.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Vanha puuhylly on päässyt uuden keittiön kunniapaikalle. Vaaleat esineet piirtyvät kauniisti hyllykön tummaa pintaa vasten. Huomaa hyllyn alareunassa pilkistävät ledispotit – vanha ei tarkoita epäkäytännöllistä.

Mitä kaikkea astiahyllylle saa laittaa? Tietysti etupäässä astioita ja keittiötarvikkeita, mutta muutama poikkeus piristää kokonaisuutta. Narsissiruukku tekee tästä kokonaisuudesta ihanan.

Arabian klassikot, kahvipurkit ja uudet Greengaten astiat sopivat mainiosti yhteen. Kuppien runsaus saa vaistomaisesti etsimään omaa suosikkia. Minkä sinä valitsisit?

Kun keittiön yläkaapeista poistaa ovet, koko astiakokoelma pääsee esille. Astioiden järjestäminen värin ja materiaalin mukaan luo ryhtiä runsauteen.

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)