Mainos
Mainos
Tiiliskivi käy moneen muuhunkin tar­koi­tuk­seen kuin seinien muuraukseen. Kier­rä­tys­tii­len voi naamioida vaikka kirjaksi, ja kasasta tiiliä syntyy raja-aita puutarhaan.

Rouhea reikätiili on monikäyttöinen esine – myös haljenneena. Tässä siitä on tehty nostalginen pöytäteline kynille ja pensseleille, ja kyllähän se kelpaa jopa kynttilänjalaksi.

Tiilistä rakennettu saareke on keittiön keskipiste, sillä siihen on asennettu sähköliesi ja -uuni. Keittiössä on myös toimiva puuhella. Ronski ratkaisu sopii hyvin 1800-luvun lopussa rakennetulle maatilalle.

Näillä romaaneilla on painoa ja paksuutta! Vanhat tiiliskivet on maalattu näyttämään kirjoilta. Niiden päälle voi nostaa koriste-esineitä, valokuvia tai vaikka viherkasvin.

Eloisa tiililadonta luo kodikkuutta tupakeittiöön. Samalla tummalla tiilellä on vastapäisellä seinällä pinnoitettu myös ylä- ja alakaappien välinen tila.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Puutarhan kohopenkkien väliin on tehty tasanteita kierrätetyistä, kauniisti kuluneista tiilistä. Yhdellä niistä on grillauspaikka. Tiilillä on myös vahvistettu kohopenkkien reunat.

Purkutiilet on pinottu matalaksi muuriksi puutarhaan. Ne rajaavat hyötytarhaa ja tarjoavat lisätilaa kasveille, joita on istutettu ruukkujen lisäksi myös vanhoihin kattiloihin. Pohjaan kannattaa porata reikä tai useampikin.

1930-luvulla rakennetun puutalon keittiössä haluttiin vaalia vanhan tuvan tunnelmaa, joten puulieden tausta päällystettiin kauniisti patinoituneilla kierrätystiilillä.

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)