Mainos

6 x raikas keväinen kukka-asetelma

Mainos
Kuinka perinteiset narsissit ja muut kevätkukat saisi näyttämään uu­den­lai­sil­ta? Katso kuusi ideaa keväisiin kukka-asetelmiin.

1. Kokoa vanhoista pulloista ja yhden kukan maljakoista asetelma, jota värittävät keväthyasintit, narsissit ja kruunuvuokot.

2. Puhdista enimmät mullat ja istuta kukkasipulit hiekkaan tai soraan lasipurkkiin. Kasteluksi riittää sumuttelu silloin tällöin.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

3. Et tarvitse valtavaa massaa kukkia, kun sijoittelet heleät tulppaanit ja unikot ilmavasti. Lisää mukaan heisiä ja hyödettyjä kirsikan tai muun kukkivan puun oksia.

4. Tuoksuva hyasintti on kauniin keväinen keltaisena. Violetti orvokki on sille tehokas vastaväripari.

5. Jotain ihan muuta perinteisten pääsiäiskukkien sijaan? Ihastu kirjopikarililjaan ja herkkään jouluruusuun ja yhdistä niitä pajunkissaoksiin.

6. Tee soma pääsiäistervehdys sujauttamalla muutama kääpiönarsissi paperipussiin. Kiedo ympärille naru rusetille. Sipulikukat eivät välttämättä kaipaa multaa eivätkä runsasta kastelua.

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (1)
helem
24.03.2016

Ikävää, että uudet tilaajat saavat lehtensä halvalla: 5 noa 21 €. Itse maksoin pari päivää sitten Maku-lehden kestotilauksen hintaan 4 noa 29,90, eli minulle tuo viides no maksaakin 8,90 - epäreilua!