Mainos
Mainos
Kesäinen pöytä katetaan eriparisilla astioilla ja teks­tii­leil­lä, joissa on yhtenäinen väritys. Kukat napataan pöytään suoraan luonnosta.

Välimerellinen kattaus tehdään sinivalkoisilla astioilla ja tekstiileillä. Siveltimellä maalatut raidat ovat nyt muodissa astioiden kuvioina. Green Gaten Sally & Amanda -sarjan vaasit ja astiat, Originated Shop.

Aamiaispöydässä nautitaan lempeistä pastelliväreistä ja herkistä kukkakuvioista. Romanttisessa kattauksessa yhdistellään värejä ja kuoseja lempeästi. Bloomingvillen Carla -kulhot ja Cecile -lautaset, Ellos.

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Tarjoile aamiainen emalitarjottimelta. Yhdistele erikokoisia tarjottimia ja mausta kokonaisuus hopeisilla aterimilla, joita löytyy myös kirpputoreilta, Affari of Sweden.

Pyöreä pöytä, pyöreät tabletit. Tummat tabletit korostavat tehokkaasti valkoisia astioita. Viimeistele kattaus luonnonkukilla, jotka asetellaan erikokoisiin vaaseihin, House Doctor

Tavallinen ruokapöytä muuttuu helposti juhlavaksi noutopöydäksi, kun peität sen kahdella pellavaliinalla. Pitsiliinan voi korvata myös pitsireunaisella lakanalla, Ellos.

Hae metsästä puunoksia ja kata pöytä koreaksi. Kattaustekstiilien kuosit voivat vaihdella, kunhan sävymaailma pysyy samana. Mustavalkoiset astiat ja luonnonväriset juuttitabletit viimeistelevät raikkaan kesäkattauksen. Leipäkoriksi otetaan trendikäs pärekori. Anno Luoto -tabletit ja kuviolliset Hetki -astiat, Kodin ykkönen.

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)