Mainos
Mainos
Painepesuri on kätevä apuri vaikkapa terassin, laiturin ja pi­ha­ki­veyk­sen pesussa. Pesureiden va­kio­va­rus­teis­sa ja takuuajoissa on isoja eroja.

1. Valitse mieluummin liian tehokas kuin hieman alitehoinen kone. Koko ja paino vaikuttavat käytettävyyteen ja varastointiin.

2. Letkun pitää olla tarpeeksi pitkä. Teräsletkuvahvisteinen letku kestää kulutusta.

3. Halvimmissa pesureissa pumppu ja muut osat ovat usein muovia, laadukkaammissa koneissa pumppu on alumiinia ja parhaissa messinkiä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

4. Älä vertaile vain pesureiden painelukemaa (bar). Selvitä myös laitteen teho ja kuinka paljon koneen läpi kulkee vettä.

5. Luonnonvettä on helppo hyödyntää, jos pesurissa on imuominaisuus. Jos otat vettä esimerkiksi kaivosta tai järvestä, muista varustaa imuletkun pää suodattimella, jotta roskat eivät tuki tai riko painepesuria.

6. Lisävarusteilla painepesurista saa hiekkapesulaitteen, jolla voi poistaa tehokkaasti esimerkiksi ruostetta ja maalia metallipinnoilta sekä puhdistaa puu- ja betonipintoja.

Älä koskaan suuntaa suihkua ihmistä tai eläintä kohti. Voimakas vesisuihku voi vahingoittaa myös arkoja materiaaleja tai käsiteltyjä pintoja.

Asiantuntija: työvälinemyyjä Petteri Rantasalo, K-Rauta Lohja

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)