Mainos
Mainos
Be­to­ni­ku­vioi­tu terassi kestää kovaa kulutusta ja säilyy hyvin ilman huoltoa vuo­si­kym­me­niä. Kuvioitu betoni ikääntyy kauniisti ja kulutus tekee pinnasta vain paremman.

Betonikuvioinnissa on satoja pintastruktuureja. Puu- ja kivikuvioiden lisäksi valikoimissa on koriste-kuvioita ja boordeja sekä kaikki pihakiveyskuviot. Värivaihtoehtoja on kymmeniä. Esimerkiksi hirsirakennuksen kylkeen terassille sopii hyvin rosoinen, viileän sävyinen antiikkilankkukuviointi.

Betonikuvioinnin neliöhinta määritellään aina kohteen, kuvion ja väriaineen mukaan. Mikäli pintastruktuuri alkaa ajan kanssa kyllästyttää, päälle voidaan valaa kahden sentin kerros korjausainetta ja tehdä siihen uusi kuviointi. Myös vanhalle betoniterassille voidaan painaa muottikuvio samaa korjausmenetelmää käyttäen.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Betonimuotti painetaan tarkasti paikoilleen, sillä virheisiin ei ole varaa. Kuvioiden kulku ja jatkumo on suunniteltu huolellisesti etukäteen.

Muotit asetetaan kolmen sarjassa, ja ne kulkevat koko ajan peräkkäin jotta kuvio jatkuu. Valun kaatojen ja laudan painokuvioinnin suuntaa suunnitellessa huomioidaan myös sadeveden valuminen terassilta pois kuvioiden suuntaisesti.

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (1)
AP Kivi
04.05.2016

Löytyykö Suomesta tekijöitä?