Mainos
Mainos
Vuoden 2016 kat­so­tuim­mis­sa videoissa touhuttiin puutarhassa, tuunailtiin ja käytiin kurkkaamassa vas­ta­re­mon­toi­dun kodin keittiöön. Katso, miltä näyttää suo­si­tuim­pien videoiden top 5!

5. Mustaherukan leikkaus

Kevät on oivallinen aika leikata marjapensaat. Videolla asiantuntijamme Lotta Lindholm neuvoo, miten mustaherukkapensas leikataan oikeaoppisesti.

Katso video

4. Osa 30: Uusi keittiö

Tea-Mariia Pyykönen on televisiostakin tuttu sisustussuunnittelija, jonka omaa remonttiprojektia päästiin seuraamaan 40 osan ajan Koti-TV:ssä. Tea-Mariian kodin 30. osa vie katsojan kurkistamaan uuden asunnon vastaremontoituun keittiöön.

Katso video

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

3. Pihasyreenin harvennusleikkaus

Pihasyreeni kannattaa leikata harventaen kevään tullen. Asiantuntijamme Lotta Lindholm opastaa leikkaamaan syreenin oikein ja näyttää, millaisia erilaisia välineitä työssä voi hyödyntää.

Katso video

2. Tuunaa vessan tai keittiön laatat kolmella tavalla

Tylsät tai ikävän väriset kaakelit piristyvät helposti kotikonstein, kun avuksi ottaa kaakelimaalia ja ohutta, kaunista paperia. Katso Anu Pensolan vinkit, joilla taiteilet persoonalliset ja uniikit laatat kolmella erilaisella tekniikalla.

Katso video

1. Kukkasipulien istutus ammattilaisen opeilla

Syksy on mainio aika istuttaa kukkasipuleita puutarhaan, mutta esimerkiksi osa daalian, begonian ja liljan lajikkeista istutetaan vasta keväällä. Poimi ohjeistamme parhaat vinkit omaan pihaan ja nauti värikkäästä kukkaloistosta!

Katso video

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)