Mainos

Tuunaa pyöränvanteesta kuivausteline

Mainos
Polkupyörän vanteista saat puutarhaan yrttien ja hanskojen kui­vaus­te­li­neen, kattokruunun ja pihavaloilla höystetyn koristeen.

Loihdit vanhasta pyöränvanteesta muutamassa minuutissa hyödyllisen kattokruunun puutarhaan tai pihamajaan. Irrota ensin ulko- ja sisärengas. Kiinnitä sen jälkeen vanteeseen vähintään kolme samanpituista ketjua tai köyttä tasaisin välein, jolloin vanne keinuu tasaisesti ilmavirrassa ja pysyy nätisti vaakatasossa.

Kokoa ketjut koukulla yhteen ja ripusta käyttövalmis kruunu kattoon. Syyssateiden aikaan kruunu toimii kuivatustelineenä, johon voit ripustaa iloisenväriset hanskaparit kuivumaan ja odottamaan seuraavaa urakkaa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Koristele vanne lie'olla tai muulla ainavihannalla kasvilla.

Vannekruunu kuivattaa myös yrttisatosi. Tee yrteistä makusi mukaisia nippuja. Sido varret yhteen kuminauhalla, joka kiristyy nipun ympärillä varsien kuivuessa. Näin niput eivät putoa maahan kesken kaiken. Kiinnitä niput tasaisesti ympäri vannetta, jolloin ilma kiertää nippujen välissä vanteen pyöriessä. Komea yrttikruunu sopii myös juhlatilan koristeeksi.

Kun puutarha on riisuttu ja pakattu talvikuntoon, pienillä led-valoilla valaistu vanne ilahduttaa omenapuun oksalla tai metallisen pihakatoksen orrella. Pujottele pihakäyttöön tarkoitettu valonauha tasaisesti ympäri vannetta ja ohjaa sähköjohto huomaamattomasti ulkopistorasiaan.

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)