Mainos

Tästä ei mökin piha parane! Katso upeat kuvat

Mainos
Kek­se­liäi­syyt­tä, am­mat­ti­lais­ten apua, ahkeruutta ja intoa. Näistä kaikista on rakennettu mökkipihat, joita voisi katsella loputtomiin.

Mökkitontti voi olla sopiva sekoitus villiä ja taltutettua luontoa. Nurmikko kasvaa rajatulla alueellaan. Emäntä istutti töyhtöangervoa luonnonkivivalliin, joka erottaa hiekkarannan metsästä ja puutarhasta.

Täällä mökkipiha on miehen heiniä, ja nikkarointi vaimon mielipuuhaa. Hämeessä metsän keskellä olevassa mökissä vaalitaan aiemman omistajan elämäntyötä. Perusajatuksena on luonnonmukaisuus.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Lumpeet voi sijoittaa lammen pohjaan koriin, kuten tässä on tehty. Tiiliskivi pitää sen paikoillaan. Vesi kiertää kolmen lammen kautta ja pysyy sen ansiosta kirkkaana. Joka kolmas vuosi lammet tyhjennetään ja puhdistetaan.

Kuorike ehkäisee rikkaruohoja ja sopii metsäiseen maastoon. Ammattilainen suunnitteli rinteeseen rakennetun jätevesijärjestelmän maisemoinnin matalajuurisilla kasveilla, kuten saniaisilla, mirrinmintuilla ja sormustinkukilla.

Tässä paikassa kasvoi mökin ostohetkellä pajukkoa, ja piha jouduttiin kuorimaan esiin heinien alta. Kerran pihanurmi meni uusiksi kaivinkoneen vierailun jälkeen, mutta siellä jo silmä lepää. 

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)