Mainos
Mainos
Silta on näyttävä rakennelma, jolla voi myös korostaa puutarhan tyyliä. Valitsetko romanttisen kaarisillan vai simppelin ki­vi­laat­ta­sil­lan? Katso kuvat ja inspiroidu.

Puinen kaarisilta kulkee kultapiiskujen, tarha-alpien ja nauhusten kehystämän lummelammen yli. Yksinkertainen ristikko tekee kaiteista koristeelliset.

Japanilaistyyliseen puutarhaan sopii yksinkertainen kivilaatoista tehty silta, joka jatkaa polkua veden yli. Kivilaattasilta on arvokas ja pitkäikäinen.

Kaarevuus tekee puutarhasillasta eloisan. Voit ostaa valmiin kaarisiltaelementin tai rakentaa sillan itse. Myös kaide-elementtejä on myynnissä, jos nikkarointi ei innosta.

Polku jatkuu kapeana laiturimaisena siltana yli vesiaiheen. Tällainen silta houkuttelee myös istuskelemaan, etenkin jos jalat ylettyvät veteen.

Pergolamainen katos sillan päällä on näkyvä ja melko juhlallinen rakennelma. Se vahvistaa myös tilasta toiseen siirtymisen tunnetta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kaiteeton silta ei voi olla kovin pitkä, jotta sen ylittäminen tuntuu turvalliselta. Kaiteen voi halutessaan tehdä vain toiselle sivulle.

Metsäpuutarhassa sillan kaiteet voivat olla vänkyräisiä ja käsittelemättömiä, jolloin ne sulautuvat maastoon luontevasti. 

Pitkospuiden ja japanilaistyylisen lankkusillan yhdistelmä toimii tyylillisesti monenlaisissa ympäristöissä. Jos puutarhassasi ei ole vettä, voit aina rakentaa puron vaikka kivistä.

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)