Mainos

Haaveissa katettu terassi

No image
Mainos
Pyö­rö­hir­si­nen mökkimme on rakennettu 1993. Siinä on huopakatto, kak­sin­ker­tai­set ikkunat ja säh­kö­läm­mi­tys. Haluaisimme kattaa osan 20-neliöisestä terassista. Onnistuuko se?

Mökillänne on suojaisa ja tilava aurinkoterassi. Kokonaisratkaisuun hyvin sopivaa, kiinteää katosta terassillenne on vaikea suunnitella. Parhaiten voisi toimia mahdollisimman loivaan kattokulmaan aukeava markiisi, joka antaa suojaa matalan osan räystäslinjasta alkaen. Markiisi ei voi olla kovin pitkä, jotta kävelykorkeus säilyy sen reunan kohdalla. Pitkä markiisi estäisi myös korkean osan päätyoven aukeamisen.

Markiisin tukirakenteet voi tehdä myös matalan osan räystäslinjan yläpuolelle, jolloin  avattu markiisi noudattaa korkeamman kattolappeen muotoa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Helposti sääsuojaa saatte tukevasti kiinnitetyllä suurella päivänvarjolla.

Kiinteä katos terassille onnistuisi kohtuullisesti, kun jatketaan korkean osan kattolappeen suuntaista tasoa terassin päälle. Materiaalina voi käyttää myös valokatetta.Matalamman kattolappeen ja terassin katteen väliin jäisi avoin rakenne, josta esimerkiksi lumet olisi talvella tarvittaessa pudotettava terassille. Arkkitehtuuriltaan ratkaisu näyttää hieman väkinäiseltä.

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)