Mainos

Tämä koti voitti viime vuoden asuntomessut. Katso kuvat!

Mainos
Hulppea kivitalo Lakka Laine nousi viime kesänä jär­jes­tet­ty­jen Vantaan asun­to­mes­su­jen ylei­sön­suo­si­kik­si. Talo voitti sekä Paras talo että Paras piha -äänestykset. 

287-neliöinen Lakka Laine oli Vantaan Kivistössä järjestettyjen asuntomessujen suurin talo. Kahdessa kerroksessa on yhteensä kuusi huonetta, keittiö, kaksi kodinhoitohuonetta sekä autotalli. Arkkitehtisuunnittelusta vastasi Arkkitehtitoimisto Lassila & Co Oy ja talon pääsuunnittelijana toimi Rakennustaito Haavisto Oy:n Anssi Haavisto.

Lämmitysmuodoksi rakennuttajaperhe valitsi maalämmön ja aurinkokeräimet. Lämmönjako talon sisällä hoituu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Talon jäähdytys tapahtuu lattiaviilennyksellä.

Lattiapintojen lisäksi tammea on tuotu myös keittiöön. Se pehmentää kauniisti mustan ja valkoisen yhdistelmää, joka on sisustuksen punainen lanka kaikkialla talossa. Valkoiset keittiökoneet on integroitu kaapistoon.

Tässä harmoninen päämakuuhuone. Kaikkien makuuhuoneiden yhteydessä on oma wc ja suihkutilat. Myös säilytystilaa on runsaasti.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Mustat ikkunanpuitteet antavat kauniin ilmeen tiloille. Tässä olohuoneen nurkkauksessa ympäröivä luonto tulee kauniisti sisään muun muassa huoneen yläosaan sijoitetusta vaakaikkunasta. 

Pesutilat ovat avarat ja eleettömän kauniit. Pitkä betoninen penkki tuo kylpylätunnelmaa. Lasiovi johtaa terassille.  

Talon muoto on sellainen, että takapihalle jää avara, suojaisa oleskelualue. Terassiin on upotettu uima-allas. Pihan suunnittelua ohjasi helppohoitoisuus. Selkeästi rajattu nurmikko ja yksinkertainen kasvillisuus ovat linjassa talon arkkitehtuurin kanssa.

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (2)
Messutyöntekijä
19.08.2016

Ylin kuva on kylläkin Lakka Laineen naapuritalon havainnekuva.

asukas
26.06.2016

Paljonko tuon voittajakohteen hinta on tuollaisenaan?