Mainos
Mainos
Avotakan si­sus­tus­toi­mit­ta­ja Anna Aromaa kävi tutustumassa Seinäjoen asun­to­mes­su­jen tarjontaan. Tässä kiin­nos­ta­vim­mat poiminnat ins­pi­roi­vis­ta kohteista.

Kohde 39: Hartman Koti Salmiakki

Tervetuloa eteiseen, jossa ei ole kenkäröykkiöitä eikä takkikaaosta. Kaapisto ja naulakko ovat nimittäin seinän takana olevassa avotilassa. Mainio ratkaisu, sillä eteinen on kodin käyntikortti! Norråker-penkki, Ikea.

Kohde 41: Honkatalot Lumimustikka

Sileät liukuovet näyttävät kliinisiltä, etenkin jos seinät ovat valkoiset. Ladon ovia muistuttavat liukuovet ja raffit teräsvetimet antavat särmää vaaleaan sisustukseen. Ovia valmistaa Wesse.

Kohde 8: Passiivikivitalo Elo

Mikä onkaan parempi paikka pysähtyä ihailemaan eläväisiä puupintoja kuin sauna. Valkoiseksi vahattu piiluhirsipaneeli on kuin seinäreliefi. Sitä myy K-rauta. Lauteet ovat lämpökäsiteltyä radiata-mäntyä.

Kohde 25: Teri-Talot Cubo

Tähän pieneen vessaan on saatu rytmiä suurilla laatoilla ja pienillä mosaiikkikaakeleilla, Laattapiste. Wc-seinässä on kätevä laskutila ja avohyllyyn voi laittaa näytille omat lempiesineet.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kohde 4: Lakea Mäihä

Puurakenteisen kerrostalokodin ruokailutilassa on pysäyttävä 3D-paneeliseinä, jota tekee mieli katsoa ja koskea. Graftwood-paneeli, Siparila. Trendikkäät tuolit, pöytä ja matto, Topeekan Kaluste.

Kohde 2: Lakea Mäihä

Samassa kerrostalossa sijaitsevassa yksiössä on rouheat materiaalit. Jyhkeä sänky on tehty kierrätetystä tiikistä. Kolmiulotteiseen Grafwood-paneeliseinään istuvassa petauksessa on yhdistetty pellavaa, nahkaa ja vohvelikangasta. Kalusteet ja tekstiilit, Muubs.

Kohde 33: Kastelli Lumiance

Lasitetun terassin rennosta sisustuksesta voi ottaa ideoita myös olohuoneen sisustukseen. Korvaa nojatuolit keinuilla ja sohva linjakkaalla laverilla. Mäntymaisema takaa meditatiivisen tunnelman. Keinut Sapira ja Kastelli-laveri Kiteen Huonekalutehtehdas.

Kohde 19: Honka Markki

Erillinen ruokailutila näköalapaikalla on huippujuttu. Luonnonväriset hirsiseinät ja tammiparketti antavat hyvät raamit mustille siroille kalusteille. Woody-pöytä, Hakola. Tuoli 50, Isku. Pipe-valaisimet, Norr 11.

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)