Mainos

Asuntomessujen parhaat terassi-ideat

Mainos
Haaveiletko kodikkaasta vi­her­huo­nees­ta, kauniisti sisustetusta la­si­te­ras­sis­ta tai kymmenien neliöiden patiosta? Seinäjoen asun­to­mes­suil­ta löydät hienoja ideoita ul­ko­ti­lois­ta, jotka yhdistyvät sau­mat­to­mas­ti talon sisätiloihin ja jatkavat niiden tyyliä.

Kohde 25: Cubo

Tässä modernissa talossa on kymmenien neliöiden lasitettu terassitila, johon on sijoitettu grilli, ruokailutila, oleskeluryhmä sekä suuri poreamme. Marimekon tekstiilit tuovat väriä ja särmää tyylikkääseen sisustukseen myös terassitiloissa.

Kohde 30: Hartman Koti Ruutu

Helppohoitoisen pihan kruunu on patio, jonka toisessa päässä on viihtyisään katokseen rakennettu kesäkeittiö. Ruokailulle on varattu tilaa avoterassilla. Liuskekivipolku yhdistää terassin tontin takanurkassa sijaitsevaan pieneen pihasaunaan.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kohde 28: Ainoakoti Jekku

Vaaleanpunaisen talon emäntä rakastaa paljussa kylpemistä. Siksi palju sai arvokkaan, suojaisan paikan talon mittaisella terassilla. Emäntä myös kestitsee mielellään ystäviään, joten terassille on sijoitettu kaksi kalusteryhmää.

Kohde 12: Villa Tango

Hulppea kivitalo Villa Tango on saanut nimensä terasseista, joilla voi pitää vaikka tanssit. Yläkerrassa terassi levittäytyy autotallin katolle. Kattoterassia ja olohuonetta yhdistää katettu tila, jossa on komea takka ja ruokapöytä.

Kohde 31: Kimara Katariina

Romanttisella pikkuterassilla juodaan aamukahvit. Pöytäryhmän alla on tyylikästä liuskekiveä. Pohjalaiskorttelin tontteja rajaava metsä ja pihan ihanat kukkaistutukset piirtävät kauniin taustan kahvihetkille.

Kohde 26: Passiivikivitalojen Kosteusturvatalo

Sisätiloista katsottuna tämä lasiterassi on olohuoneen houkutteleva jatke, joka yhdistää sisä- ja ulkotilat saumattomasti toisiinsa. Valoa suorastaan tulvii sisään kauniista pikkuruutuikkunoista.

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (1)
Pihla
03.08.2016

No komeita ne jotka näkyvät, mutta kahdesta terassista ei kunnon kuvaa, vain selitys miltä näyttää ( Muutenkin hiukan niukahkosti esitelty ja liian vähän ottaen huomioon otsikon. Villa Tangosta on vain olohuoneesta ja takasta kuva??