Mainos

Lapsiperheen menovinkit Vantaan asuntomessuille

Mainos
Asun­to­mes­su­jen yhteydessä kannattaa muutenkin tutustua Suomen neljänneksi suurimpaan kaupunkiin ja sen näh­tä­vyyk­siin. Kokosimme parhaat vinkit lap­si­per­heel­le.

Tiedekeskus Heureka

Monipuolisessa, kaiken ikäisiä viihdyttävässä ja sivistävässä Heurekassa kuluu helposti koko päivä. Siellä on asuntomessujen aikana muun muassa Älykäs kaupunki -näyttely, joka kertoo tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämisestä esimerkiksi kaupungin energiatehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden parantamiseksi. Suolistossa suhisee taas havainnollistaa ruuansulatuskanavan toimintaa ja selittää, miten elimistö muuttaa ravinnon tarvitsemikseen rakennus- ja polttoaineiksi. Kuninkaalantie 7.

Suomen Ilmailumuseo

Ilmailumuseossa on esillä lentokoneita, valokuvia ja muuta ilmailuun liittyvää. Samalla voi käydä katsomassa koneiden nousua ja laskua viereisellä Helsinki-Vantaan lentokentällä. Tietotie 3.

Kauppakeskus Jumbo

Suomen neljänneksi suurin kauppakeskus Jumbo on Kehä III:n varrella. Sieltä löytyy esimerkiksi noin 120 erikoisliikettä, K-Citymarket, Prisma ja Stockmann. Vantaanportinkatu 3.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Viihdekeskus Flamingo

Kauppakeskus Jumbon vierestä löytyy Flamingo-viihdekeskus, jossa on elokuvateatteri, hohtokeilausrata, biljardialue, Euroopan ensimmäinen erikoistehosteilla varustettu hohtominigolfrata (ikäraja 9 vuotta), Prison Island -seikkailu, ravintoloita, hotelli, kylpylä, kauneushoitoloita ja kuntosaleja. Tasetie 8.

Lue myös:

Hanna Partasen vinkit messuille valmistautumiseen

Asuntomessujen projektijohtaja kertoo miksi messuille kannattaa mennä

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)