Mainos
Mainos
Meidän Mökki -lehden pää­toi­mit­ta­ja Mervi Turunen oli mukana Kalajoen loma-asun­to­mes­su­jen avajaisissa. Lue tunnelmat ja katso, kuinka messualue on rakentunut.

Terveisiä täältä Kalajoen hiekoilta! Loma-asuntomessut avattiin eilen, ja messualue näyttää nyt upealta! Avajaisia vietettiin aurinkoisessa, joskin hiukan tuulisessa, noin 14-asteisessa säässä.

On helppo ymmärtää, miksi terassit ovat lasitettuja: niiden ansiosta kesän voi aloittaa aiemmin keväällä ja jatkaa sitä pitkään syksyyn, eikä kolea viima tai puuskainen tuuli mereltä häiritse. Myös messukohteiden suurten ikkunoiden funktio tuli selväksi: miksi piilottaa niin ainutlaatuista maisemaa? Etenkin näköalakorttelin ylimmistä kerroksista avautuvat aivan huikeat näkymät, joita on helppo unohtua tuijottelemaan.

Raviratakorttelin beach-house-tyyppiset kohteet vetosivat minuun ihanilla terasseillaan ja kesäkeittiöillään, ja etenkin suojaisimmassa metsäkorttelissa lasitetuilla terasseilla saa toden teolla nauttia lämmöstä. Täällä on paljon katsottavaa, monipuolisia kohteita, merta ja hiekkaa, Kalajoen hiekkasärkkien erityistä tunnelmaa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)