Mainos

Kuusamo Hirsitalojen Nuuna oli yleisön suosikki

Mainos
Kalajoen Loma-asun­to­mes­su­jen yleisö valitsi Kuusamo Hirsitalojen Nuunan parhaaksi loma-asunnoksi. Se voitti palkinnot myös parhaasta si­sus­tuk­ses­ta sekä parhaasta terassista.

Perinteistä hirsirakentamista edustava Nuuna nousi yleisön suosikiksi Kalajoella kesäkuussa pidetyillä loma-asuntomessuilla. Nuuna oli messuilla kohde numero 10. Voittajatalossa yleisö arvosti tilaratkaisuja, ulkonäköä ja valoisuutta. Toinen sija meni Särkäntorpalle ja kolmas Heikius Hus-Talolle.

Yleisö sai valita parhaan loma-asunnon lisäksi messujen parhaan sisustuksen ja parhaan terassin. Tavallisesti yleisö on äänestänyt parasta pihaa, mutta nyt dyyniluonnon takia pihojen tilalla oli yhteensä yli 2 000 neliön verran terasseja.

Molempien äänestysten voitto meni niin ikään Nuunalle. Parhaan sisustuksen tittelin Nuuna vei 14 prosentilla äänistä ja parhaan terassin tittelin 12,48 prosentilla äänistä.

Loma-asuntomessuilla vieraili kahden viikon aikana 40 609 maksanutta kävijää. Seuraavien loma-asuntomessujen paikkakuntaa ei vielä ole julkistettu. Suomen asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskasen mukaan ne järjestetään aikaisintaan vuonna 2016.

Nuunan sisustuksen suunnitteli Sirkka-Liisa Murtovaara.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Toiseksi yleisöäänestyksessä tuli Särkäntorppa.

Heikius Hus sijoittui Paras loma-asunto -äänestyksessä kolmanneksi.

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)