Mainos

Pekan blogi: materiaalivalintoja ja tarkemittauksia

Mainos
Metsästä messutaloksi – osa 4: Ra­ken­nuk­sel­la on vietetty rauhallista joulukuuta ja tehty materiaalien viime hetken valintoja.

Rakennuksella on joulukuussa tehty materiaalien viime hetken valintoja ja  kalustetoimittajan edustaja on käynyt tekemässä tarkemittauksia. On hyvä, että tarkemittauksia tehdään, näin toimitusvirheiden määrä laskee ja asennustyö nopeutuu. Reklamaatiot ovat hitaita ja hankalia kaikille osapuolille.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Lvi-asentajat ovat käyneet tekemässä pieniä muutoksia suihkutiloissa. Niihin asennettiin kiinteät suihkut kattoon. Saunan vesipistettä muutettiin vähän kauemmaksi kiukaasta, turvallisuussyistä. Sitten huomattiin, että kaukolämpöverkostossa on alkanut pyöriä talon lämmittämiseen riittävä lämminvesi. Loppukesän ja syksyn alueen verkostossa pyöri lämminvesi, jota ei voinut hyödyntää lämmitykseen. Lvi-asentajat kytkivät kaukolämmön vaihtimeen ja sitä kautta lattiaputkistoon. Näin taloon saatiin tasainen lämpö ja sähköpuhaltimet poistettua käytöstä.

 

Työpäällikkö Pekka Tavi Jukka-taloista tarkkailee tässä blogissa omin silmin, kuinka talotehtaan Trendo-suurelementtitalo nousee Hyvinkään asuntomessuille kesäksi 2013. Pekka itse asuu Lahdessa.

Lue lisää asuntomessutalon rakentamisesta:
Pekan blogi: seinien levytysten vuoro
Pekan blogi: maalausta, tapetointia ja takan muurausta
Messutalo ValmisJukka Trendo

Kommentit

Kysy, tai kerro miten onnistuit!
Kommentit (0)